In perioada 2003-2005, in care fratele meu lucra in Primarie, mi-a sustras ( prin intrari repetate prin efractie in biroul meu sau cu complicitatea sorei noastre ) facturi, chitante si alte documente, facandu-si apoi stampila falsa si a inregistrat in Primarii documentatii pe baza carora s-au emis acte oficiale.
A semnat si contracte de proiectare in numele meu.
Pe unele contracte si facturi facute pe firma mea, s-a semnat cu numele lui ( era inca angajat al Primariei, in 2006 a plecat din Primarie).
In 2005 i-am refacut un proiect de casa gresit, pus de el pe numele meu, pentru a nu fi dat in judecata de catre beneficiar. Tot atunci mi-a promis ca va inceta sa-mi mai fure identitatea, sa-mi mai falsifice semnatura si ca imi va da stampila sa o distrug, dar bineinteles ca nu s-a tinut de cuvant. In 2011 am aflat de la 2 dintre complicii lui, ca fratele meu continua cu falsurile.
Pentru ca am avertizat o parte din colaboratori sa nu primeasca documente cu stampila firmei mele de la el si pentru ca i-am cerut stampila falsa, m-a reclamat la Politie aducandu-mi acuzatii mincinoase ( m-a acuzat ca i-am vandalizat masina, ca-l amenint si ca-l santajez ). Am fost anuntat de un agent de politie, prin telefon si nu prin citatie. La Politie nu mi-au fost acceptate probele de furt de acte, furt de identitate si falsul in inscrisuri sub semnatura privata, pentru ca nu faceau obiectul dosarului in cauza si pentru ca dupa spusele agentului de politie tineau de Parchet si nu de Politie. Intrebarea care mi s-a adresat in mod repetat la Politie
a fost urmatoarea: " Ai bani sa-l dai in judecata pe fratele tau? ".
In anul 2009 a avut dosar penal pentru inselaciune, dar a scapat pentru ca reclamanta a renuntat la judecata.
Se pot anula actele oficiale emise de Primarii pe baza documentatilor false? ( conteaza vechimea ?)
Ce solutie imi recomandati? M-am saturat sa ma tot rog de el si de parinti.
In decembrie 2012, la cererea fratelui meu, am fost alungat din familie pentru ca i-am cerut sa inceteze cu falsurile.
Va multumesc anticipat!
Va rog ajutatima
corina1990
buna ziua numele meu este corina ,si am lucrat pe timp de var la un bar de la noi din comuna ,mam anagajat in 10 mai si acum cand am plecat am aflat ca nu ... (vezi toată discuția)