avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... de vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

de vanzare

buna ziua.avem un titlu executoresc si as vrea sa stiu daca se poate scoate apartamentul de vanzare daca noi suntem plecati la munca in strainatate?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:40, 28 August 2013
Da, se poate.
da dar la vanzarea apartamentului nu trebuie sa semneze si proprietari?si apartamentul se va vinde la pretul real sau la pretul care trebuie returnat?
Apartamentul se va vinde la preţul stabilit de un expert.
si restul de de bani mi se da mie?
Daca pretul la care este vandut apartamentul depaseste valoarea creantei si a cheltuielilor de executare, diferenta de pret vi se restituie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog raspuns maiami maiami Daca un bun ipotecat ajunge la recuperatori ei il pot vinde cu cat vor ? (vezi toată discuția)
Executare silita Emil777 Emil777 Buna ziua, Intrebarea mea este : am pus sub executare un apartament detinut impreuna cu fosta sotie, ea ramanand cu apartamentul dar e plecata definitiv in ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu achitat partial. cum procedez? Irina S. Irina S. Am un contract de imprumut garantat cu ipoteca imobiliara . Pana la data scadenta imprumutatul mi-a achitat doar jumatate din suma. Pentru cealalta ... (vezi toată discuția)