avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare intreprindere individuala: acte necesare, ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare intreprindere individuala: acte necesare, costuri

Va rog sa imi spuneti ce acte imi trebuiesc pentru a imi face o intreprindere individuala si cam la ce suma se ridica costurile pentru aceasta . Multumesc!
Cel mai recent răspuns: lacra1985 , utilizator 02:45, 21 Noiembrie 2013
Aveti informatii deja postate pe forum la adresa www.avocatnet.ro/content/for...
~ Conținut șters la cerere ~
Bună seara! Mă interesează sa știu dacă dețin o II mai pot beneficia de indemnizație creștere copil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemniz.crestere copil dozo dozo Va rog sa ma ajutati cu lamuriri ! Pt.contract de munca cu timp partial(fara a avea altul cu norma intreaga), pot beneficia de indemnizatie crestere ... (vezi toată discuția)
Registre pentru contabilitatea in partida simpla AnkaJo AnkaJo Buna ziua!imi puteti spune va rog frumos daca este necesar pe langa Registru jurnal de incasari si plati si Registru de casa?pt o intreprindere ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la alocatie pentru copil popaion popaion as dori sa stiu cum pot renunta la dreptul de alocatie pentru copil eu locuiesc in austria si de aici mi s-au dat 2 formulare e401 sie411 cum as putea sa le ... (vezi toată discuția)