avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registre pentru contabilitatea in partida simpla
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registre pentru contabilitatea in partida simpla

Buna ziua!imi puteti spune va rog frumos daca este necesar pe langa Registru jurnal de incasari si plati si Registru de casa?pt o intreprindere individuala!Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:08, 1 Septembrie 2013
Nu va trebuie registru de casa.
Despre registrele pe care trebuie sa le folositi pentru contabilitatea in partida simpla aveti informatii la urmatoarea adresa pe forum unde s-a mai discutat acest subiect www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru jurnal asociatie proprietari Constanta Loga Constanta Loga Va rog frumos daca se poate sa-mi raspunda si mie cineva,cum se completeaza registrul jurnal pentru o asociatie de proprietari si daca se inregistreaza la ... (vezi toată discuția)
Frizerie intreprindere individuala cu doua locuri ale activitatii paultrefu paultrefu Buna seara! Am o frizerie intreprindere individuala si de curand am mai deschis un punct de lucru. Eu imi tin singur contabilitatea. Intrebarea mea este: Ce se ... (vezi toată discuția)
Acte intreprindere individuala lidiao lidiao Buna ziua, la o Intrepr. Individuala ce registre trebuie sa achizitionez?Stiu ca Registru Unic de control., alceva in afara de acesta? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)