avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemniz.crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemniz.crestere copil

Va rog sa ma ajutati cu lamuriri !
Pt.contract de munca cu timp partial(fara a avea altul cu norma intreaga), pot beneficia de indemnizatie crestere copil?exista un articol de lege in sensul acesta?
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 09:38, 28 August 2009
Da, puteti beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului.
Aveti detalii la adresa:
www.avocatnet.ro/content/for...
Buna seara ,

Am si eu o intrebare.Poate cineva doreste sa ma lamureasca.

Indemnizatia pentru cresterea copilului pana la 2 ani se poate primi pe stat prin posta cu mandat postal sau de la firma la care ai lucrat pe stat de salariu??

Sunt legale ambele forme??

multumesc !
Firma unde ati lucrat nu are nici o legatura cu indemnizatia pentru CCC, nu o plateste ea.
Indemnizatia pentru cresterea copilului se primeste prin posta.Dupa ce primiti prima indemnizatie aveti optiunea formularii unei cereri pentru a se vira pe card, dupa ce deschideti un cont in acest sens si mentionati si contul in care doriti sa va fie virati banii.
D-l Tudor Valeriu are perfecta dreptate, firma dvs. nu are nici o legatura cu aceasta suma de bani.
Va trebui sa intrebati la AJPS care sunt bancile cu care acestia au conventie ca in functie de aceasta sa va deschideti contul in care va vor fi virati banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul crestere copil bogiumirela bogiumirela buna ziua, Spuneti-mi va rog daca anexa 2 referitoare la acordarea indemnizatiei crestere copil mai poate fi inlocuita si de un alt document , din cauza ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar danaly03 danaly03 Bună ziua. Executorul poate pune poprire pe o suma dintr un cont bancar, în care primesc doar indemnizatie crestere copil și alocațiile copiilor? ... (vezi toată discuția)
Loc de munca nou raluca raileanu raluca raileanu Buna ziua. As vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva cu privire la urmatorul fapt. Sunt in concediu de maternitate si mai am de stat acasa pana in ianuarie. ... (vezi toată discuția)