avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obligativitatea tatalui de a sta in concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obligativitatea tatalui de a sta in concediu de crestere copil

Buna ziua,

Am citit legea care prevede obligativitatea tatalui de a sta in concediul de crestere copil timp de o luna si nu am inteles mare lucru.
Ce se intampla daca sotul nu sta o luna acasa si eu ma intorc la munca cu o luna mai devreme?
Mai beneficiez de stimulent de insertie?
Sotul este obligat sa stea acasa? Ce se intampla daca nu sta?
VAS multumesc
Cel mai recent răspuns: liliana.m , utilizator 13:37, 30 Octombrie 2013
Va multumesc pentru raspunsul prompt.

Statul practic din 12 luni pe care zice ca le plateste mamei, face in asa fel incat de fapt sa plateasca doar 11. Chiar nu stiu cati tati isi permit sa stea acasa o luna, fara sa-si puna in pericol locul de munca. De aici rezulta ca vrei, nu vrei, accepti 11 luni la plata.

O zi buna,
Liliana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Oana1987Oana Oana1987Oana Buna ziua.Ma poate lamurii si pe mine cineva in legatura cu intoarcerea la munca?Am optat pentru concediu crestere copil 1 an pentru a beneficia de stimulentul ... (vezi toată discuția)
Ccc Monica21 Monica21 Urmeaza sa nasc luna aceasta si sunt detasata de aproape 2 ani la o institutie. As vrea sa ma intorc cat mai repede la munca insa societatea la care sunt ... (vezi toată discuția)
Revenirea la munca inainte de implinirea celor 2 ani optati pt ccc! denisa25 denisa25 Buna ziua! Am nascut in data de 19 .10.2012. Am optat pentru 2 ani la CCC. Ar trebui sa ma intorc la munca in data de 19 .09.2014.sunt nevoita sa ma ... (vezi toată discuția)