avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu social PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu social PFA

Buna ziua,

Fostul sot avea deschis un PFA cu sediul in apartamentul in care locuiam, apartament care este proprietatea mea. Cum pot verifica daca si-a schimbat sediul asa cum i-am cerut, si daca nu cum as putea sa-l oblig?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: edo23 , utilizator 09:59, 8 Octombrie 2013
Se poate verifica la Registrul Comertului in urma solicitarii unui certificat constatator daca si-a mutat sediul sau nu.
Multumesc pentru mesaj.
intre timp am fost la Registrul Comertului si am constatat ca sediul social nu a fost modificat.
Aveti idee cum as putea sa-l oblig sa faca acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa traducãtor – acordul vecinilor pentru sediul social stabilit în bloc lavinia28 lavinia28 Bună ziua! Am nevoie de o clarificare referitoare la aspectul menţionat în titlu. Vă descriu pe scurt situaţia: Eu sunt PFA cu activităţi de traducere ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia/ muta sediul pfa? Cristi20000 Cristi20000 Detin un imobil (prima casa) pe numele meu . Am fost casatorit iar sotia a avut un PFA cu sediul in acest imobil.Dupa partaj imobilul mi.a revenit mie fiind in ... (vezi toată discuția)
Sediu social pfa pfa_it_bucuresti pfa_it_bucuresti Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: Locuiesc in Bucuresti in chirie de 7 ani, timp in care am schimbat 4 locuinte. De fiecare data am avut un ... (vezi toată discuția)