avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna - angajare administrator la firma proprie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna - angajare administrator la firma proprie

Daca esti administrator de firam ii poti sa iti faci angajare la firma ta si sa lucrezi tu ca vanzatoare ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 28 August 2013
Daca sunteti asociat unic, atunci va puteti incheia un c.i.m. cu societatea al carei asociat unic sunteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligat sa inchei contract individual de munca? Dantes9137 Dantes9137 Sunt unic asociat al firmei mele si am un vanzator cu contract dar langa calitatea mea de administrator trebuie sa lucrez si la productie. In astfel de ... (vezi toată discuția)
Carte de munca administrator alinaelena89 alinaelena89 buna ziua. am o nelamurire. am deschis recent o societate srl al carei asociat unic si administrator sunt eu. precizez ca am deschis aceasta firma pentru un ... (vezi toată discuția)
Contract de munca la firma mea? petosticky1979 petosticky1979 As vrea sa stiu daca eu sunt asociat unic in societate si o sa si lucrez ca sofer TIR, sunt obligat sa am contract de munca? Ma intereseaza deoarece nu vreau ... (vezi toată discuția)