avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere- neplata pensie de intretinere; executare silita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere- neplata pensie de intretinere; executare silita

Buna,
conf sentintei judecatoresti tatal este obligat lunar la plata pensiei de intretinere a minorului;o vreme a fost bine dupa care si-a schimbat locul de munca.
Itm-ul nu furnizeaza informatia ref la noul loc de munca deoarece sentinta este de doi ani.Ar trebui sa merg la un executor de serviciu din cadrul judecatoriei unde apartin pentru a obtine acea stampila de la executor?
se plateste o taxa ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: magdalenaulm , utilizator 16:52, 28 August 2013
cel mai bine daca nu va platit pensia de intretinere o perioada mai mare de 2 luni sesizati politia de la domiciliul dvs in acest sens si apoi o sa vedeti ca dupa ce politia il contacteaza pentru neplata u reacredinta a pensie o sa va roage cu pensia ,
Da ,ar fi simplu dar din pacate cunoaste legislatia o luna depune cealalta nu,iar ca si suma infim 100 ron chiar daca luna din urma nu a platit.
Va rog, ce sfat imi puteti da!
punerea in executarea a hotararii judecatoresti irevocabile prin executor ,asa ca contactati un executor judecatoresc de la orice birou din orasul dvs si solicitati sa va execute hotararea silit .
Incercati sa vorbiti cu dansul, explicati-i ca doar daca nu are un loc de munca ii foloseste faptul ca plateste o luna da, a doua, ba, altfel, nu, tot rea credinta e daca ai si nu dai at trebuie.
Nu se poate discuta,a rupt legatura si cu minorul,bani are....asa ca este rea credinta,nu -si suna copilul nici la aniversari. Un tata efectiv doar in certficatul de nastere dupa ce-si doreste copilul din suflet apoi abandoneaza totul....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna- neplata pensie alina_20 alina_20 Buna seara daca sunt divortata la notar cu un copil minor pe care il cresc eu dar cu custodie comuna pot sa deschid un proces la tribunal pt a avea doar eu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara elisabetatoma elisabetatoma Buna ziua! In urma unui proces de divort fostul sot este obligat la plata pensiei alimentare. Din pacate nu se intampla acest lucru, cu toate ca are si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara in fct de salarul minim RAMOnaBC RAMOnaBC nelamurirea mea este urmatoarea: instanta a hotarat plata pensiei in suma fixa 150 lei..pe atunci fostul sot avea loc de munca.din martie 2008 nu mai lucreaza ... (vezi toată discuția)