avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita de catre persoana fizica?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita de catre persoana fizica?

buna ziua.Am incheiat un contract de imprumut cu o persoana fizica ,eu fiind debitorul,contract ce nu e real pt ca in fapt nu am primit bani de la el niciodata,dar am o datorie fata de parinti lui care sant decedati ,si am fost nevoit sa fac cu el acest contract.intrebarea este;se poate contesta un asemenea contract?sau care sant urmarile in cazul in care eu nu pot plati?cum pot demonstra ca acest contract este fals?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:58, 29 August 2013
Pai.. ce conteaza fata de cine aveti datorie, ca fata de el, sau fata de ai lui.. o datorie tot aveti. Daca nu aveati, erati santajat, amenintat pt a semna un contract aiurea etc, puteati depune plangere la politie.
Acum cat timp ati semnat acel contract ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumutul la bancă. Albas Albas Bună ziua. Tatăl decedat în urmă cu foarte puțin timp are un împrumut bancar (refinanțare de imprumuturi). Probabil că, conform legii și a ... (vezi toată discuția)
Imprumut cu chitanta de mana vlad ionescu vlad ionescu Am imprumutat suma de 10.000 euro in 06.2008 cu chitanta de mana, scrisa si semnata de catre imprumutat in prezenta unui martor care deasemenea a semnat ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de hartuire si amenintari? mihaela daniela mihaela daniela buna ziua!am si eu o intrebare Am cumparat de la firma la care am lucrat marfa cu facturi pe care le-am facut eu cu datele sefei mele de fata cu ea,ea nestiind ... (vezi toată discuția)