Buna ziua! am si eu o problema...am terminat anul acesta masterul la jumatea lui iulie...si din nefericire nu l-am "terminat" a spus profesorul ca nu e "ok" lucrarea...si acuma eu as vrea sa beneficiez de ajutor de somaj...si spune ca actele necesare sunt diploma de licenta copie...si ar fi ok sa o duc numa diploma de licenta? sau trebuia adeverinta de master? si daca ar fi trebuit adeverinta de master cu ce as putea sa dovedesc ca am termnat masterul in luna iulie.
Multumesc!
1. Va inregistrati la Agentia de Somaj in baza unei adeverinte de la unitatea de incatamant care sa ateste ca ati absolvit cursurie la data de... fara diploma de licenta.
2. Intr-un interviu din ziarul Evenimentul zilei din 20.07.2013 secretarul general al ANOFM, Iuliana Circei spunea:
"De indemnizatia de somaj benficiaza si absolventii cu studii superioare cu sau fara diploma de licenta sau master".
3. Daca vi se refuza, in continuare, inregistrarea la Agentia de Somaj, faceti o sesizare la ANOFM, pe e-mail, la: anofm@anofm.ro
Nedumerire somaj
MiticaIon
Buna ziua !
As avea o intrebare legata despre somaj, mai exact despre faptul ca nu mi s-a permis depunerea actelor din cauza faptului ca nu am sustinut ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj
AndreeaAndrei31
Am fost cu toate actele necesare intocmirii dosarului de somaj. Am fost respinsa datorita faptului ca nu am examenul de licenta in rest am promovat toate ... (vezi toată discuția)