avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor somaj

Am fost cu toate actele necesare intocmirii dosarului de somaj. Am fost respinsa datorita faptului ca nu am examenul de licenta in rest am promovat toate examenele mai putin acesta din urma. Va rog frumos, dati-mi un text de lege de unde sa rezulte ca si cei fara licenta luata pot sa beneficieze de indemnizatia de somaj.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:05, 27 August 2015
1. Faceti o sesizare la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), pe e-mail, la: anofm@anofm.ro

2. In ziarul Evenimentul zilei din 20.07.2013, pag.12, Iuliana Cîrcei, secretar general al ANOFM, spune:
"De indemnziatie de somaj beneficiaza si absolventii cu studii superioare cu sau fara diploma de licenta sau master".
Pana in prezent, nu exista un text de lege de unde sa rezulte ca si cei fara licenta pot sa beneficieze de indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema ajutor somaj nae2012 nae2012 Buna ziua! am si eu o problema...am terminat anul acesta masterul la jumatea lui iulie...si din nefericire nu l-am \\"terminat\\" a spus profesorul ca nu e ... (vezi toată discuția)
Obținere ajutor de șomaj pt. absolvent de facultate fără licenta luata cernatlarisa cernatlarisa Doresc sa știu dacă un absolvent de facultate care nu a obținut licenta în sesiunea din vara 2016 poate beneficia de ajutorul de șomaj în condițiile în ... (vezi toată discuția)
Nedumerire somaj MiticaIon MiticaIon Buna ziua ! As avea o intrebare legata despre somaj, mai exact despre faptul ca nu mi s-a permis depunerea actelor din cauza faptului ca nu am sustinut ... (vezi toată discuția)