avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Credit legal
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Credit legal

Cum as putea sa cand legal microcredite ( intre 50 si 150 RON) cu plata prin sms?
Exemplu: iesi in oras si constati ca ai mai avea nevoie de ceva banuti(sa zicem 50 de RON). trimiti un sms de pe abonamentul (sau cartela - daca ai credit) care sa contina adresa si suma. plata se face prin sms(valoarea sumei+comision firma plati prin sms+profitul meu), iar eu vin si iti aduc suma cash (in cazul asta 50 de RON).

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cosminfurdean , utilizator 11:01, 29 August 2013
Cum as putea sa "vand"....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema abonament telefonie - oferta prezentata inselator de operator croco_madness croco_madness Va salut cu respect ! Am o problema cu un abonament telefonie. Am cumparat un numar de telefon gold de pe un site de vanzari , totul bine si frumos. Am ... (vezi toată discuția)
Dubla colectare a tva? gheorghemaria gheorghemaria achizitionez un serviciu on-line prin plata prin sms. la achizitionarea acelui credit pentru sms eu platesc tva aferent lui societatii de telefonie. la ... (vezi toată discuția)
Recuperare comisioane incasate abuziv/clauze abuzive xander123 xander123 In decembrie 2008 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 5000 RON cu o dobanda fixa de 14.5% pe o perioada de 120 de luni. La aceasta dobanda ... (vezi toată discuția)