avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reclamatie AFP
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reclamatie AFP

Unde pot adresa o reclamatie impotriva Adm.Finantelor Publice?
Unei soc.in acest an i-a fosta anulat codul de tva.S-a remediat situatia prin eroare materiala din partea AFP.
Dupa 3 luni soc.constata ca este declarata inactiva neavand niciun motiv.Toate declaratiile sunt depuse in termenele legale,toate platile sunt la zi,fisa sintetica este pe albastru.
Cei de la AFP au spus sa facem din nou cerere indreptare eroare materiala si ca dureaza aprox.2 luni.
Mi se pare o situatie de netolerat in conditiile in care ei au gresit,contribuabilul sa fie nevoit sa astepte 2 luni.
De fapt reclamatia vreau sa o fac pentru ca acesta a fost tratat cu indiferenta,nimeni nici macar nu a incercat sa mimeze ca situatia s-ar putea rezolva mai repede avnd in vedere ca ei sunt in culpa.
Buna ziua,

Si au am avut probleme cu AFP si am reclamat pe cale ierarhica, la seful administratiei, unde am intrat si in audienta . La mine situatia a fost cu sume blocate pentru ca nu a fost redactata corect o anexa la Raportul de inspectie fiscala. Am asteptat 2 ani sa se rezolve , timp in care am depus cateva bibliorafturi de inscrisuri, adrese, note etc si m-am plimbat de cel putin 3 ori pe saptamana pe la AFP. In perioada asta s-a tot mutat dosarul de la o AFP la alta si ma plimbau de la unul la altul . In cele din urma am inaintat actiune in justitie si...minune, s-a rezolvat problema foarte repede si ni s-a solicitat sa renuntam la actiune.
si eu as sugera in prima faza, (sau concomitent ) sa depuneti sesizare la seful ANAF-ului cu mentionarea tuturor abuzurilor la adresa societatii dvs., ca sa nu le definiti lipsa de profesionalism si totodata sa solicitati si daune si Sa va mentioneze cum a raspuns disciplinar persoana pentru incompetenta.
Multumesc pt.raspunsuri.Nu-mi place sa fac asa ceva,dar prea trateaza totul cu indiferenta.
trebuie sa ne aparam DREPTURILE!Noi cand gresim, nici nu respiram bine si ne executa.Ne tineti la curent=D>
Sustin parerea doamnei Soficu Cristina. Trebuie sa va aparati drepturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract neincheiat, firma lichidata mihincau mihincau Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Am fost in concediu crestere copil pana pe data de 03.02.2015. Intre timp firma la care munceam a lichidat, iar eu ... (vezi toată discuția)
Factura gresita agnes1999 agnes1999 Pentru fostul \"Lohn\" am intocmit factura externa cu mentiunea \"scutit cu drept de deducere\" in loc de \"neimpozabil in Romania\". Cel care a venit in ... (vezi toată discuția)
Plangere penala !? tutu12 tutu12 In urma unei plangeri pe art. 307 C. penal , avand o rezolutie NUP ( fapt des intalnit in Parchetele tarii ) , ca asa stiu domnii procurori sa interpreteze ... (vezi toată discuția)