avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Repunere pe rol a unui dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Repunere pe rol a unui dosar

am şi eu nevoie de un model cere pentru repunerea pe rol a unui dosar care este suspendat în instanţă.
vă mulţumesc

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Duminică, 1 Septembrie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 13:34, 29 August 2013
Sus, în dreapta :
Judecătoria . . .
Dos.Civ. Nr. . . ./. . . /. . . .
Reclamant : (numele şi prenumele dvs.)

La Mijloc :

Domnule Preşedinte,

Vă solicit respectuos, repunerea pe rol a dosarului suspendat la data de . . . , mai sus arătat.

20 septembrie 2013 semnătura dvs.

O puteţi depune serviciului Registratură al respectivei instanţe sau poştal prin recomandată cu Confirmare de primire, poşta electronică, Fax.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de timbru wap54 wap54 Poate fi recuperata taxa de timbru platita intr-un recurs a carui solutie este \\"perimare\\" datorita proastei gestionari a dosarului de catre avocat? ... (vezi toată discuția)
Precizarea unei plangeri contraventionale mariad90 mariad90 daca am gresit datele de identificare dintr-o plangere contraventionala pentru recuperare permis auto cum fac o precizare [Mesaj editat - Vă rog să nu mai ... (vezi toată discuția)
Vreau sa renunt la proces floreaionut floreaionut Buna ziua. Am facut o cerere de anulare contraventie amenda circulatie plus retinere permis. Am depus-o la judecatoria Arges si acum as vrea sa-mi retrag ... (vezi toată discuția)