avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Plata taxa expert
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Plata taxa expert

Buna,
unde plati o taxa de 20 ron timbru pentru un expert judecatoresc, va rog?
Cred ca am inteles corect denumirea ,,taxa de timbru,,.
Multumec!
Cel mai recent răspuns: magdalenaulm , utilizator 15:23, 29 August 2013
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa mergeti la arhiva instantei unde va judecati si sa vedeti despre ce taxa este vorba: taxa de timbru sau taxa de expert.
Tot de acolo veti afla si unde se plateste acea taxa avand in vedere ca fiecare instanta are alta modalitate de plata.
Taxa de timbru este taxa locala si se plateste la primaria de care tine instanta, taxa pentru executor este altceva si se plateste, de obicei, la CEC.
av. Gabriel Klein Kiritescu
multumesc era vba de plata la primarie ,deci este timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada autenticitate act silvia99 silvia99 buna ziua! in cazul unei adeverinte de vechime necesara la dosarul de pensii, adeverinta originala dar scrisa cu pix negru, unde (in timisoara ) i se poate ... (vezi toată discuția)
Valabilitate proces verbal elenaandra elenaandra Buna ziua, Va rog sa mi spuneti cata valabilitate are un proces verbal prin care o institutie publica(primarie) isi ia angajamentul sa atribuie o locuinta ... (vezi toată discuția)
Finalizare divort Marku Florin Marku Florin Buna ziua,as dori sa stiu ce ar mai trebui sa fac pentru a finaliza divortul meu.Mentionez ca am primit sentinta pronuntata in 30.05.2013,mai este drept de ... (vezi toată discuția)