avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire din concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire din concediu crestere copil

Buna seara! Am si eu o intrebare iar raspunsurile pe care le gasesc sunt contradictorii.Va rog mult sa ma ajutati, daca se poate. In data de 20 martie 2009 fiul meu implineste 2 ani.Care este data la care trebuie sa ma intorc la serviciu: 20 martie sau ziua urmatoare implinirii varste de 2 ani? Va multumesc si astept raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 08:58, 20 Martie 2009
Conteaza asa de mult? :stunned: pai pe 20 sarbatoriti si apoi va intoarceti la treaba :thumbup:
Ziua urmatoare, mergand pe logica.
va multumesc mult Asta vreau sa fie raspunsul
Multumesc mult .Aveti dreptate , mai intai distractia si apoi munca
kukikriss a scris:
Buna seara! Am si eu o intrebare iar raspunsurile pe care le gasesc sunt contradictorii.Va rog mult sa ma ajutati, daca se poate. In data de 20 martie 2009 fiul meu implineste 2 ani.Care este data la care trebuie sa ma intorc la serviciu: 20 martie sau ziua urmatoare implinirii varste de 2 ani? Va multumesc si astept raspunsuri

Raspunsul il gasim chiar in Ordonanta de urgenta nr. 148 din 03/11/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, modificata:
Art. 1. ....beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, de pana la 3 ani...
Art. 11. - Plata drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta inceteaza cu ziua urmatoare celei in care:
a) copilul a implinit varsta de 2 ani
, respectiv de 3 ani, in cazul copilului cu handicap;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din c.i.c. dumilor dumilor Buna ziua. Sunt in C.I.C., iar copilul implineste 2 ani in septembrie. Stiu ca imediat a doua zi dupa implinirea varstei de 2 ani, ar trebui sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Intoarcere cic cristina 1980 cristina 1980 Buna ziua, Baietelul meu implineste 2 ani pe 29 iulie 2011 iar de la Hr mi-au zis sa ma prezint la munca chiar in aceea data.Vreau sa va intreb daca asa ... (vezi toată discuția)
Data incepere activitate dupa concediu ingrijire copil spiridon_olga spiridon_olga Buna ziua Stie cineva unde este prevazuta ziua cand reincepe activitea mama care a fost in concediu de ingrijire a copilului pana la 2 ani ? Nelamurirea mea: ... (vezi toată discuția)