avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS pentru venitul la masura 141
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS pentru venitul la masura 141

Buna ziua .am beneficiat de masura 141.inainte de a primi suma de 1500euro imi plateam sanatatea ca persoana fara venituri acum voi plati ca pfa si ce acte trebuie sa depun la casa de sanatate.?
Cel mai recent răspuns: Kolea41 , utilizator 21:37, 20 Septembrie 2013
Nu mai ai ce face la Casa de sanatate. Mergi la Finante de care apartii si depui acolo actele de PFA si vor face ei actele necesare si vei primi decizia de impunere cu plata pt.fd, sanatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii si termene pfa infiintat in octombrie 2009 alina zaharia alina zaharia Un pfa infiintat in 2009 octombrie cu sistem de ipozitare in sistem real care nu a avut activitate deci nici un venit ce declaratti depune ?adica era obligat ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie sa depun la administratia financiara pentru a plati impozit pe veniturile incasate? domnul_geo domnul_geo Persoana fizica, am un spatiu amenajat pentru nunti, botezuri, etc. Ce acte trebuie sa depun la administratia financiara pentru a plati impozit pe veniturile ... (vezi toată discuția)
Traducator debusolat... MeGabyS MeGabyS Buna ziua, As avea nevoie de un sfat in ceea ce priveste \"taxele\" pe care un traducator PFA trebuie sa le achite la Finante. Situatia mea est urmatoarea: ... (vezi toată discuția)