Am inteles ca exista posibilitatea de inchirieri de camere in scop turistic a camerelor situate in locuinta personala si pentru aceasta se depune la Finante declaratia 220 plus anexa privind stabilirea normei de venit, insa nu am inteles unele aspecte si anume;
-mai trebuie vreo autorizare, clasificare sau altceva din partea ministerului turismului?
-pe langa declaratia 220 mai trebuiesc intocmite alte formulare, declaratii, etc?
-ce documente trebuiesc intocmite in legatura cu turistii? trebuie contract de inchiriere? in situatia in care contractul de inchiriere este obligatoriu, acesta se inregistreaza undeva? turistii trebuie inregistrati undeva? ce document se elibereaza turistului in momentul in care va face plata sau nu se elibereaza nici un document? trebuie casa de marcat?
Si alte lamuriri sunt binevenite.
Multumesc din nou pentru raspuns, insa tot nu am inteles daca trebuie sau nu clasificare din partea autoritatii nationale pentru turism. Am primit informatia ca, conform ordinului 65/2013 al autoritatii nationale pentru turism trebuie totusi clasificare. Nu mai inteleg nimic, mi-ar fi de mare ajutor ceva informatii suplimentare.