Stimata doamna Schwartz,
Va multumesc pentru raspuns. L-am recitit de mai multe ori ca sa-l inteleg corect si sa incerc sa-l aplic situatiei mele. Si in acel punct m-am impotmolit putin. Asta fiind ca cererea mea intiala se refera la pretentii impotriva COMTIM prin lichidator PwC si PwC (in nume propriu). In acest apel mi s-a respins apelul legat de calitatea procesuala a COMTIM (prima instanta a decis ca mi-a deslusit intentia de a nu-l chema in judecata pe PwC desi am facut-o explicit), s-a admis apelul facut de PwC (prin care au cerut sa se constate lipsa calitatii procesuale) si s-a disjuns cererea mea in apel ce priveste fondul cauzei.
In conditiile acestea, nu sunt ramas cu doua procese din care, unul se refera la calitatea procesuala a PwC-ului (in care nu se mai discuta fondul, respectiv pretentiile pe care le am la reparea daunelor pricinuite de lichidatorii PwC-ului) si al doilea la pretentii de daune in lipsa celui care le-a pricinuit (respectiv PwC-ul)? Interpretez asa fiind ca decizia de apel este legata doar de calitatea PwC-ului in cauza (notez ca pentru a stabili aceasta lipsa a calitatii procesuale instanta a pretins ca a analizat toate doveziile ce le-am adus impotriva PwC-ului in cadrul dosarului!).
In cazul in care aveti bunavointa si disponibilitatea de a citi decizia respectiva (ce aduce clarificari fata de expunerea mea sumara), am pus-o pe web
[ link extern ]
Va multumesc anticipat,
Eugen Szekely
P.S. Nu-mi pierd somnul din cauza adversarilor celebri ci din cauza felului in care instantele si judecatorii din Romania deservesc interesele diverselor persoane, in detrimentul legii.