avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Afirmarea banuielii legitime ca motiv al unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Afirmarea banuielii legitime ca motiv al unei stramutari poate fi calomnie?

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot (cel putin teoretic) sa depun o plangere pentru calomnie impotriva completului de judecata de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care a decis ca exista "motive de banuiala legitima" ca as fi influentat Curtea de Apel Timisoara? Desigur decizia nu a fost argumentata (nu e necesar potrivit codului de procedura). Cum calomnia este documentata in decizia publica, ar reveni completului de judecata sau/si Ministerului Justitiei sarcina de a dovedi aceasta acuzatie. Poate aflu si eu in acest fel cum am facut de am corupt integritatea intregii Curti de Apel (care inainte de stramutare a dat o decizie impotriva mea in proces cu acelasi "respectat" PwC)?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Eugen Szekely
Cel mai recent răspuns: ghilgamesh , utilizator 08:43, 25 Martie 2009
nu aveti sanse
imi spuneti va rog de ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disjungere in apel ghilgamesh ghilgamesh Salutari tuturor, In saga ce ma opune PwC-ului (reprezentati de av. Diculescu-Sova) am nevoie de o opinie legata de decizii cel putin bizare emanate de la ... (vezi toată discuția)
Disjungerea in apel - recurs pe motiv de ordine publica? ghilgamesh ghilgamesh Buna ziua, Avand in vedere ca recursul nu a fost motivat in termen (poveste lunga din pacate), am atacat in recurs decizia de disjungere in faza apelului ... (vezi toată discuția)
Cererea de stramutare in ce conditii se depune? clau1858 clau1858 Am un dosar de pretentii in care vreau sa depun o cerere de stramutare pentru judecarea apelului, din motive intemeiate, insa hotararea pe fond la Judecatorie ... (vezi toată discuția)