avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Formular deducere personala pentru copil minor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Formular deducere personala pentru copil minor

Buna ziua,

va rog frumos sa imi spuneti care este formularul ce trebuie completat pentru deducerea personala in cazul in care ai un bebe. Am gasit pe internet o varianta dar in care este precizata doar varianta pentru copii cu handicap. La angajare am inteles ca trebuie completata o astfel de declaratie de catre unul dintre parinti care sa declare ca are/nu are in intretinere un copil.

Multumesc,
Nicolae Raducu
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 20:32, 31 August 2013
Nu-i nevoie sa veniti cu acest formular de acasa.:)Ar trebui sa vi-l dea cei de la departamentul personal.
[ link extern ]
Ideal asa ar fi! Sa il dea de la munca, dar.... Ideea este in acest formular gasit pe net de catre mine si atasat in mesajul de mai sus... ce trec la campurile cu handicap? Trag o liniuta si atat? Copilul nu are nici un handicap...
Puteti trage si o liniuta.
:)Sau puteti folosi un alt tip de formular:[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie si indemnizatie crestere copil nickra nickra Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie total neplacuta si am nevoie de ajutorul dvs. Primul copil nascut in data de 08.08.2013 si concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat-ce presupune si cum se calculeaza taxele? eve0389 eve0389 Buna ziua Sunt presedinta [b]noua ca toata conducerea [/b] la o asociatie de locatari si nu stiu ce taxe se platesc pentru contractul de mandat. Cenzorul ... (vezi toată discuția)
Beneficii angajat cu copil Lorena87 Lorena87 Buna ziua! La locul de munca am primit de completat formularul  \"declaratie individuala privind datele personale ale persoanelor incadrate cu contract de ... (vezi toată discuția)