avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia si actul aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia si actul aditional

Buna ziua,

Am avut c.i.m. pe 6 luni, acum am semnat act aditional si am trecut pe, perioada nedeterminata. In aceasta perioada de timp s-a realizat un curs de 6 zile la care am fost mai mult obligat sa particip si sa semnez un act aditional prin care prestez munca pentru 3 ani sau platesc cursul in cauza.

- In c.i.m se precizeaza ca programul este de 8 ore lucratoare, dar tacit se lucreaza 10 ore pe zi
- Pana in momentul de fata nu am primit fisa postului, actul aditional semnat de conducere privind cursul in cauza si nici copia dupa actul aditional de prelungire pe terment nedeterminat a contractului individual de munca.

Daca doresc sa-mi dau demisia in urmatoarea perioada de timp se pot lua masuri impotriva mea?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:28, 1 Septembrie 2013
Singura masura care se mai poate lua este angajarea raspunderii patrimoniale a dvs in functie de ceea ce este prevazut in actul aditional al c.i.m. referitor la formarea profesionala.

Nerespectarea de catre dvs a caluzelor acelui act aditional va determina obligarea dvs la suportarea tuturor cheltuielilor ocazionate de pregatirea profesionala, proportional cu perioada nelucrata din perioada stabilita conform actului aditional la contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in cazul contractului aditional de formare profesionala Yonut321 Yonut321 Buna ziua, anul trecut(2011) in noiembrie m-am angajat la o firma ca lacatus mecanic eu avand diploma de operator calculator am incheiat cu firma un contract ... (vezi toată discuția)
Demisia si clauza contractuala alexandrab05 alexandrab05 Buna, Am si eu o mica problema. M-am angajat la o firma ca si vanzator gestionar in luna februarie. Am semnat atunci un contract pe o perioada nedeteriminata. ... (vezi toată discuția)
Act aditional formare profesionala georgianaflorina georgianaflorina Spuneti-mi va rog ce se poate intampla daca un angajat a semnat un asemenea act aditional, este nemultumit de locul de munca si pleaca inainte ca perioada sa ... (vezi toată discuția)