avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua as avea o intrebare sunt insarcinata si pana in prezent am beneficiat de 105 zile de concediu medical deoarece este sarcina cu risc se poate sa am probleme la servici din cauza asta sa ma dea afara ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:51, 7 Septembrie 2013
NU am nici un fel de probleme ,singurul motiv este angajatorul care tot incearca sa-mi bage bete-n roate o data nu este bun concediul ,ba ca medicul ginecolog este prost de prelungeste concediu ,dar eu primesc concediile prin comisie pt.ca am deja peste 105 zile de concediu .Si ma ameninta tot timpu ca daca in 24 ore nu le aduc concediul nu-l mai primeste ,ba ca prima data sa-l duc la medicul firmei si apoi la ei ca poate medicul de la firma nu mi-l accepta si tot asa.
1. Conform legii dvs. anuntati pe angajator in 24 de ore de la data cand primiti un nou certificat medical si il veti prezenta angajatorului pana pe data de 5 ale lunii urmatoare, pentru a fi calculata si platita indemnizatia.

2. Medicul intreprinderii nui poate dispune anularea unui certificat medical ci numai va lua act de existenta lui si de diagnosic.
DIn data de 23 08 2013 pana in 03 09 2013am avut concediu legal se este problema daca concediu medical este cu data de 03 09 2013 sau trebuie modificat cu data de 04 09 2013 ?
Concediul ramane cu data de 03.09.2013 iar angajatorul plateste o singura data ziua de 03.09.2013.
Va multumesc frumos .Deci nu este nici o problema?pt ca ei au spus ca nu o sa fie bun ca trebuie sa fie cu data de 04 09 2013.

Alte discuții în legătură

Plata concediului de maternitate??? ch_mi ch_mi Buna ziua.Ma aflu in concediu de maternitate de la1 iunie 2012 si as dori sa stiu cum se plateste acest concediu,lunar sau integral la sfarsitul celor 126 de ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal neplatit letty letty Buna ziua, revin cu un subiect important pentru mine: Angajatorul refuza sa-mi plateasca concediul prenatal! Subliniez faptul ca sunt angajata cu contract de ... (vezi toată discuția)
Prenatalul luscinia1987 luscinia1987 buna ziua...mentionez ca pe data de 15 mai am intrat in concediu prenatal....suntem deja in data de 26 iunie iar eu nu am primit nici un ban...am sunat la ... (vezi toată discuția)