avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contracte de munca

Buna ziua,

Este legal sa ai 2 contracte de munca (la firme diferite) cu durata muncii de 8 ore/zi?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 10:17, 9 Octombrie 2009
Sunt precizari clare in CCM la nivel de unitate,iar daca este vorba de concediere de obicei sunt decizii prin care salariatii beneficiaza de aceste salarii ca si numar in functie de fidelitatea fata de respectivul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca lia19 lia19 Cum este legal sa se procedeze in cazul in care un salariat are doua contracte individuale de munca.Ma refer la sporul de vechime.Este legal sa-l primeasca ... (vezi toată discuția)
Doua contracte de munca aissela aissela buna ziua daca sotul meu este angajat cu contract de munca de 40 de ore /saptamana si doreste cel de-al doilea job, in paralel cu primul, tot cu contract de ... (vezi toată discuția)
Conc med si alte contracte mihaela buzatu mihaela buzatu Daca am mai multe contracte de munca dintre care unul cu 8 ore si alte doua sau trei contracte cu 2 ore si am concediu medical (ex: am o afectiune la picior si ... (vezi toată discuția)