avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cum se contesta Procesul Verbal - cainele nu a purtat ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cum se contesta Procesul Verbal - cainele nu a purtat botnita

buna ziua, am fost amendata in baza unei hotarari al consilului local pentru ca am plimbat cainele pe strada principala fara sa aibe botnita pusa...pe bot. Ii atarna in gat. Cainele era in lesa, si vorbim de o Vizsla Maghiara...in varsta care nu poate fi considerat agresiv.
Din cate vad in PV sunt mentionate toate datele care trebuie sa fie conform legii.
Totusi as vrea sa contest amenda.
Va rog sa imi dati o idee cam ce ar trebui sa aduc ca si argument?
Va mutlumesc!
Cel mai recent răspuns: 84Anca , utilizator 19:47, 18 Iunie 2015
Cred ca un avertisment era mai potrivit in acest caz.Depinde de instanta. Aveti grija la termen. Va doresc succes.
Sunt si eu in acceasi situatie, am un Malinois si azi cand alergam am primit un avertisment ca nu are botnita , il alergam pe malul muresului, dar nu am vazut in tot Aradul un caine plimbat cu botnita. Avem voie doar in locurile amenajate ptr caini .....hello ...treziti-va unde frast sunt in Arad locuri amenajate ptr caini?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda botnita Mmitsuu Mmitsuu Am primit o amenda de 200 ron pentru ca nu am avut botnita si carnetul de sanatate al cainelui la mine , cainele era in lesa. Sunt la prima abatere si as vrea ... (vezi toată discuția)
Au voie caini fara lesa in bucuresti? Rox_ Rox_ Buna ziua. In cartierul meu sunt cateva persoane care isi lasa cainii pe strada fara lesa. Problema este, nu stiu de ce, in principiu cu stapanii celor de ... (vezi toată discuția)
Botniță câine Alecsandra12 Alecsandra12 Este obligatoriu ca un Ciobănesc de Asia centrală să fie declarat la poliție și să umble numai cu botniță pe stradă? (vezi toată discuția)