avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna ziua,
datorita pblemelor de sanatate a trebuit sa optez pentru pensioanare,am incheiat activitatea cu angajatorul.Acum am decizia ca apt de munca dar nu gasesc de munca,am citit ca ma pot inscrie la somaj dar ca as avea nevoie de adeverinta de la angajator-ultimul.
1. Angajatorul mai poate sa-mi ofere dupa pensionare o noua reangajare?
2.Daca acesta a desfiintat punctul de lucru unde am domicililu cum pot sa-i mai contactez?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:29, 3 Septembrie 2013
1. Daca angajatorul doreste si are nevoie de serviciile dvs. va poate reangaja.

2. Il puteti contacta pe angajator la sediul firmei (nu trebuie neaparat la punctul de lucru) si ii solicitati adeverinta tip pentru somaj (Anexa 26).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj urtimudo urtimudo Buna ziua, Daca sint somer si ma angajez iar dupa 2 luni sint disponibilizat , primesc in continuare ajutor de somaj ? (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil svisarinescu svisarinescu Va rog sa ma ajutati cu o informatie.Momentan sunt in concediu de crestere copil ( 2 ani ) , pana in aprilie anul viitor .Firma la care sunt angajata e in ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj Jordy77 Jordy77 In aprilie 2012, fiind angajata in munca si dupa aproape o luna de concediu medical, am fost pensionata medical (grad 3) . In luna ianuarie 2013 (cam dupa noua ... (vezi toată discuția)