avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere chemare in judecata a COMISIA LOCALA DE FOND ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere chemare in judecata a COMISIA LOCALA DE FOND FUNCIAR MOZACENI

Buna ziua,

Va rog frumos cine ma poate ajuta sa intocmesc o cerere de chemare in judecata a COMISIEI LOCALA DE FOND FUNCIAR MOZACENI.
Pe scurt poveste.

Mama mea a facut cere la primarie in termenul stabilit de lege sa-i fie restituit pamantul in sup .de 1.5 h,conform anexei 3.Nu cunostem motivul dar comisia de fond funciar a eliberat un Titlu de propietate pe numele surori mamei mele in care a inclus si suprafata mamei mele.Sora mamei a facut act de vanzare cumparare cu fata ei si .......uite ca mama mea a ramas fara terenul care i s-ar fi cuvenit.
Am vorbit la primarie,primarul foarte amabil a cercetat actele si a constatat ca acea comisie a facut o ilegalitate ,drept urmare m-a sfatuit sa dau in judecata comisia si primaria va pune la dispozitia instantei actele care sa dovedeasca ca mama mea are dreptate si va fi repusa in drepturi.

Va rog frumos putin ajutor,

Multumesc,

Ionel RADU

0724.325250
Cel mai recent răspuns: johnny_1961 , utilizator 14:23, 10 Septembrie 2013
Buna ziua,

Aveti cunostinta unde pot gasi un avocat pentru judecatoria Costesti Arges?

Multumesc,

radu
0724325250

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia prescriptiei dreptului material la actiune johnny_1961 johnny_1961 Mama mea a facut cere la primarie in termenul stabilit de lege sa-i fie restituit pamantul in sup .de 1.5 h,conform anexei 3 .Nu cunostem motivul dar comisia ... (vezi toată discuția)
Procura johnny_1961 johnny_1961 Buna ziua, In urma unei decizii judecatoresti mama mea trebuie inclusa ca ca titular al dreptului de proprietate pentru terenul în suprafată totală de ... (vezi toată discuția)
Sfat juridic - titlu de proprietate incorect, prescriptie drept material la actiune johnny_1961 johnny_1961 Intr-un topic mai vechi scriam: \\\\"Mama mea a facut cere la primarie in termenul stabilit de lege sa-i fie restituit pamantul in sup .de 1.5 h,conform anexei ... (vezi toată discuția)