avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restante salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restante salariale

Am un proces pe rol cu un angajator care are restante salariale la mine din 2011. Procesul l-am intentat anul trecut dar am termen abia in 2014 in februarie. Am incercat preschimbarea (asa sustine avocatul, eu nu am nici o dovada si nici timp sa umblu sa aflu ceva).
de o luna angajatorul a intrat in insolventa. Mai are rost sa continui procesul?
Cel mai recent răspuns: somnu , utilizator 13:16, 4 Septembrie 2013
Daca angajatorul a intrat in insolventa inscrieti-va la masa credala. Personal nu as renunta la proces.
Puteti verifica fie pe portalul instantelor judecatoresti , fie la arhiva instantei daca s-a depus cerere de preschimbare a termenului de judecata.

Potrivit art.36 din Legea nr.85/2006,
de la data deschiderii procedurii se suspendă de drept toate acţiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanţelor asupra debitorului sau bunurilor sale.
Va rog, daca puteti, sa-mi dati mai multe informatii legat de inscrierea la masa credentiala. va multumesc:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu firma intrata in faliment eugen82 eugen82 Am reluat un proces suspendat acum 3 ani, in care sint reclamant iar piritii sint doi in solidar dintre care unul este o firma. Este o actiune in pretentii. ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante. Elusha Elusha Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, si am restante 5 luni în care nu mi-am primit salariul. Momentan sunt in preaviz, dar urmeaza sa se termine si ... (vezi toată discuția)
Executare vs faliment Monica H. Monica H. speta e cam asa: in urma admiterii unei somatii de plata, am investit o cu f. executorie si am mers la executor. Intre timp, impotriva firmei debitoare a ... (vezi toată discuția)