avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restante salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restante salariale

Am un proces pe rol cu un angajator care are restante salariale la mine din 2011. Procesul l-am intentat anul trecut dar am termen abia in 2014 in februarie. Am incercat preschimbarea (asa sustine avocatul, eu nu am nici o dovada si nici timp sa umblu sa aflu ceva).
de o luna angajatorul a intrat in insolventa. Mai are rost sa continui procesul?
Cel mai recent răspuns: somnu , utilizator 13:16, 4 Septembrie 2013
Daca angajatorul a intrat in insolventa inscrieti-va la masa credala. Personal nu as renunta la proces.
Puteti verifica fie pe portalul instantelor judecatoresti , fie la arhiva instantei daca s-a depus cerere de preschimbare a termenului de judecata.

Potrivit art.36 din Legea nr.85/2006,
de la data deschiderii procedurii se suspendă de drept toate acţiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanţelor asupra debitorului sau bunurilor sale.
Va rog, daca puteti, sa-mi dati mai multe informatii legat de inscrierea la masa credentiala. va multumesc:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu firma intrata in faliment eugen82 eugen82 Am reluat un proces suspendat acum 3 ani, in care sint reclamant iar piritii sint doi in solidar dintre care unul este o firma. Este o actiune in pretentii. ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante. Elusha Elusha Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, si am restante 5 luni în care nu mi-am primit salariul. Momentan sunt in preaviz, dar urmeaza sa se termine si ... (vezi toată discuția)
Firma angajatoare intrata in insolventa, cum imi recuperez banii cuveniti pentru incalcarea drepturilor salariale? irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti ce se intampla in cazul in care fosta firma angajatoare, cu care eram in proces pentru incalcarea drepturilor ... (vezi toată discuția)