avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura fiscala - se pot adauga campuri noi in layout?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura fiscala - se pot adauga campuri noi in layout?

Buna ziua

ma intereseaza daca din punct de vedere legal, in layout-ul facturii fiscale se pot introduce 2 randuri cu o informatie: de ex, sub datele firmei care emite facture, se poate informa despre Magazin..........., adresa ........

Se paote introduce acest lucru sau facture trebuie sa contina numai detaliile obligatorii?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: charlie123 , utilizator 12:25, 4 Septembrie 2013
Buna seara,

Factura trebuie sa contina in mod obligatoriu informatiile cuprinse la art.155, alineatul 19 din CF. Daca aceasta contine informatiile respective indeplineste din punct de vedere legal statutul de document justificativ.
Faptul ca pe laga aceste informati mai contine si altele, este mai putin important, cata vreme sunt indeplinite conditiile din punct de vedere legal. De altfel, randurile pe care doriti sa le introduceti contin informatii referitoare la identificarea persoanei care emite factura.

Numai bine
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparator firma neplatitoare de tva trandafir2 trandafir2 1) Care este suma maxima si deductibila ca si cheltuiala pentru care se poate emite/primi factura simplificata ce poate fi acceptata, de catre un cumparator ... (vezi toată discuția)
Cnp solicitat de o firma, pe internet andrei_OR andrei_OR Salut ! Doresc sa ma inscriu la o firma prin intermediu internetului si imi cere CNP . Vreau sa stiu daca este in regula sa scriu CNP -ul personal sau pot ... (vezi toată discuția)
Cote diferite de tva pe factura danielandrei danielandrei Este legal ca pe aceeasi factura sa existe doua cote de tva (de ex. produse cu tva 9% si produse cu tva 24%) ? Daca imi puteti da si baza legala, va ... (vezi toată discuția)