avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG

Va salut! Va rog sa-mi spuneti daca pt. intrarea la SNG se da vreo importanta varstei. Daca sunteti mai in varsta (30-40) cei care ati sustinut examen anul acesta sau vreti sa dati anul viitor va rog dati-mi un mesaj. Au vreo importanta aceste criterii cum ar fii: varsta, sexul? Va multumesc?
Cel mai recent răspuns: ContSters244653 , utilizator 07:53, 6 Septembrie 2013
Nu cred ca varsta specificata este un impediment, cu atat mai putin de esti femeie sau barbat. Si anul acesta , ca si anul trecut am vazut oameni de toate varstele (in general femei). Acelasi lucru il pot afirma si destre examenele organizate la curtile de apel. Erau oameni ce aveau copii la liceu.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2013
aisa4ever, utilizator
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pensionare in baza deciziei ccr MariaIrina79 MariaIrina79 Curtea Constituţională a României (CCR) a decis marţi 5 iunie 2018 că femeile trebuie să aibă dreptul să continue activitatea până la împlinirea ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mobilizare obligatorie în caz de război VasiLiescu VasiLiescu Bună ziua. Având în vedere că s-ar putea ca România (NATO) să intre intr-un conflict armat cu Rusia , doresc o dezbatere cât se poate de liberă și ... (vezi toată discuția)
Cununia la 17 ani cu acordul unui parinte nikolkiss74 nikolkiss74 buna ziua am si eu o problema mai degraba o iintrebare ma pot casatori la 17 ani cu acordul unui parinte acordul mamei chiar daca fac 18 ani in august? nu ... (vezi toată discuția)