avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extras CF de autentificare notar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extras CF de autentificare notar

Am facut o cerere de radiere la OCPI care a fost admisa. In incheierea se specifica " cu drept de reexaminare in termen de 15 zile...".

intrebarea este daca in interiorul termenului de 15 zile se poate face cerere Extras CF de autentificare notar penteu suucesiune sau trebuie sa astept trecerea celor 15 zile.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 03:30, 4 Septembrie 2013
Trebuie să aşteptaţi trecerea celor 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obținere cf Salatioan Salatioan Buna ziua, Am avut un credit imobiliar pe care l-am rambursat urmează radierea,in câteva zile.Vreau sa știu va rog cum obțin CF-ul deoarece doresc sa ... (vezi toată discuția)
Dispozitii ale instantei =? pt. functionarii de la cadastru claudia_koteles claudia_koteles Buna ziua, doresc sa primesc un raspuns din partea celor ce stiu si vor cu privire la urmatorul aspect: in anul 2008 x a dobandit printr-o sentinta o suprafata ... (vezi toată discuția)
Probleme ? - omisiune in extras de cf: casa fara certificat de performanta energetica ? muraruelena muraruelena Am cumparat un teren cu o casa. Notariatul la care am facut actul de vanzare-cumparare mi-a dat actele de la OCPI. In Incheierea /OCPI - se scrie ca eu am ... (vezi toată discuția)