avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Oprirea salariului ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Oprirea salariului ?

Am fost angajat la o firma de distributie in calitate de agent comercial.Mi-am dat demisia si am lucrat in preaviz 15 zile.Am de luat lichidarea pe ianuarie si februarie,banii pe preaviz si garantia oprita in 6 luni cat am lucrat (10% din salariu).Angajatorul refuza sa imi plateasca banii deoarece firma mai are de incasat bani de pe scadenta mea.Am aproape 2 luni si banii nu i-am luat.Este legal ceea ce face angajatorul iar daca nu spuneti-mi ce pot sa fac.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:39, 21 Martie 2009
Nu este corect, asa ca potrivit art. 281 din Codul muncii il puteti actiona in judecata pemntru sumele ce vi le datoreaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani garantie cristian_daniel cristian_daniel Buna ziua, m-am inscris pe acest site deoarece nu aveam unde sa ma interesez despre problema pe care o am si a-si dori o parere inainte de a merge la un ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti Andrei Mihai Andrei Mihai Firma la care lucram si-a inchis toate magazinele pe raza judetului,astfel ca din 7 februarie sunt in preaviz (incetarea contractului de munca din initiativa ... (vezi toată discuția)
Reținere salariu zile concediu efectuate în plus AlinaNitu30 AlinaNitu30 Buna ziua, Am o speță pentru care as aprecia foarte mult un răspuns . La jumătatea lunii august am semnat cu angajatorul un contract de încheiere a ... (vezi toată discuția)