avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot face postliceala in timp ce sunt in concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot face postliceala in timp ce sunt in concediu de crestere a copilului?

Eu sunt acum in concediul postnatal urmand ca de luna viitoare sa intru in concediul de crestere a copilului. Daca ma inscriu anul acesta la postliceala imi afecteaza indemnizatia? Este posibil sa o suspende sau ceva de genul? Am dreptul sa fiu in concediu de crestere a copilului, dar sa fiu si la postliceala? Mentionez ca este invatamant la zi. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ncsimona , utilizator 19:31, 4 Septembrie 2013
1. Indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) o primiti atata timp cat nu aveti venituri profesionale (din prestarea unei munci) impozabile.

2. Asadar in timp ce sunteti in CCC puteti sa urmati orice scoala doriti dvs.
Multumesc mult pentru raspuns.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca primesc indemnizatie crestere copil pot sa ma inscriu la postliceala de stat? miha21 miha21 as dori sa ma inscriu la o postliceala de stat dar primesc indemnizatie crestere copil....daca ma inscriu pierd indemnizatia? ma poate ajuta cineva? unde sa ma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie prenatal si postnatal (ccc) pe perioada studiilor postliceale laurentiu-77 laurentiu-77 Buna ziua... Sunt eleva in anul 3 la postliceala sanitara particulara (Carol Davila), invatamant de zi...Sunt in ultimul an si voi naste la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)