avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri Transgaz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri Transgaz

Buna ziua.
Detin doua terenuri ce sunt traversate de magistrala de gaze transgaz. Unul este traversat de magistrala prin paman iar al doilea pe deascupara terenului.Pe acest al doilea teren sub magistrala se afla o plantatie viticola. Domnii de la trans gaz vor sa execute lucrari de reinoirea a magistralei etc, lucrari ce presupune accesul pe teren si distrugerea plantatie. Mentionez ca acum un an am incercat o negociere cu ei in privinta celor dou conducte...au refuzat. Nu am incercat sa-i dau in judecata deoarece motivat de faptul ca..urma un proces destul de lung si nu eram sigur de sansele mele de castig. Intrebarea e ... ce pot face acum sa obtin despagubiri...in conditiile in care ei sunt cei care ma contacteaza si intentioneaza sa imi ofere o suma de bani( mult probabil o suma jignitor de mica).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 08:05, 5 Septembrie 2013
Este evident faptul că nu vă înţelegeţi asupra despăgubirilor şi în acest caz intervine instanţa care, pe baza expertizelor dispuse va stabili aceste despăgubiri(atenţie-pentru terenul traversat, pentru zona de protecţie şi zona de siguranţă aferentă)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate de gaz incalca proprietatile ionutlir75 ionutlir75 Buna, Am o problema cu Transgaz, am un teren de 9600 mp, in afara Bucurestiului la 25 km, Agentia de transport a gazului prin conducte in Romania a facut un ... (vezi toată discuția)
Speta cu magistrale gaz SarahR SarahR Am o conducta de gaz- magistrala pe terenul meu- fanatie, de pe DN73a. Conducta este la suprafata terenului si ocupa toata latime lu cam 22 m. Terenul nu il ... (vezi toată discuția)
Traversare conducta transgaz danu2566 danu2566 Bună, sunt proprietarul unui teren extravilan în zona Timișoara, de curând am fost notificat de către Transgaz că peste terenul meu urmează să treacă ... (vezi toată discuția)