avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema vanzare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema vanzare auto

Buna seara!as dori daca se poate sa stiu ce pot face in situatia in care m-a adus vanzarea unei masini.aveam de vanzare o masina second-hand,am fost contactat in urma anuntului de pe net,de un client din alta localitate,care a si venit si a cumparat masina.au fost de fapt 4 persoane:cumparator,unchi,bunica si matusa.au studiat masina aia 2 ore si intr-un final dupa probe de mers si consultari intre ei,au decis s-o cumpere.seara ,cand au ajuns acasa,ma suna mama cumparatorului,care mi-a spus ca ea este procuroare si ca masina este o caruta... si ca a vazut ca mine cu sutele,ca ma ancheteaza,ma "leaga" si alte injective greu de reprodus.cerandu-mi in final sa iau masina inapoi,lucru pe care nu l-am acceptat.am si incheiat convorbirea pt ca se urla ca pe maidan...mai precizez ca pe contract la rubrica cumparator a fost trecuta mama baiatului care a venit,doamna procuror,ea nefiind prezenta.vroiam doar sa intreb ce trebuie eu sa fac?pt ca eu chiar nu inteleg cu ce am gresit,si pt urletele doamnei procuror eu nu vreau sa cedez.plus ca m-a si injurat ca la usa cortului.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 07:54, 7 Septembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
In conditiile in care cumparatorii "dupa au studiat masina aia 2 ore si intr-un final dupa probe de mers si consultari intre ei,au decis s-o cumpere.",rezulta ca in urma verificarilor personale bunul auto a satisfacut necesitatilor si pretentiilor lor
Daca intradevar erau cumparatori responsabili,solicitau verificare in service autorizat-situatie care ar fi indepartat ulterioare pretentii
Este hazardat a emite raspuns pe simple presupuneri a ceea ce ar putea sa urmeze,sau ce acte /actiuni ar putea desfasura cumparatorul
Acum dvs,va revine dreptul sa asteptati eventuale reactii oficiale din partea cumparatorului-conditionat de care veti putea analiza masurile pe care urmeaza sa le dispuneti

Inregistrati si iar inregistrati. Cum va ameninta spunetii ca respectiva convorbire se inregistreaza si chiar faceti acest lucru. Sa vedeti cum se calmeaza instantaneu.
Suntem in prezenta unei "Vanzari pe incercate"....Nu stim ce tip de contract ati incheiat si nici ce anume ati mentionat in acesta, insa daca aveti martori care au semnat acel contract, atunci problema este simpla...Nu va lasati intimidat pentru ca aveti toate atuu-rile...Daca d-na respective mai face presiuni asupra dvs formulate o plangere la politie impotriva sa, dovedind cu inregistrarea convorbirii....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni - ce pot sa fac? Klaus Klein Klaus Klein Buna seara! Am o problema legata de un accident rutier. In luna octombrie am fost accidentat pe trecerea de pietoni de un conducator auto in varsta de 86 de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune,sau???? Dolarmanbuza Dolarmanbuza Va rog sa-mi dati si mie un raspuns la problema mea...Am avut un anunt pe internet cu vanzarea unei masini,am fost sunat de o persoana sa ne intalnim pt un ... (vezi toată discuția)
Inselaciune reprezentanta auto irdoboren irdoboren La o reprezentanta auto am platit cash 100% un autoturism , care pana la urma nu a fost livrat . Am ramas cu bani dati si doar cu actele ,facturile, contractul ... (vezi toată discuția)