avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ACHIZITIE DIRECTA
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ACHIZITIE DIRECTA

In cazul in care, pentru un produs de maxima necesitate pentru care s-a organizat licitatie si a fost facuta contestatie, cum poate fi achizitionat acest produs pana la solutionarea contestatiei? Mentionez ca , pana la organizarea licitatiei respectivul produs a fost achizitionat ca achizitie directa dar valoarea a ajuns pana la pragul de 30.000 euro si pana la termenul de solutionare a contestatiei va depasi acest prag.
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 12:51, 5 Septembrie 2013
Cu art.122, lit.c) din OUG 34.
Problema este ca termenele de aplicare a NFPA nu stiu daca justifica utilitatea procedurii raportat la termenul de solutionare a contestatiei.
Oricum, controalele ulterioare nu vor intelege de ce nu ati asteptat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie deschisa dupa cererea de oferte anastasia27 anastasia27 Buna ziua. Am ramas fara contract pt produse alimentare deoarece furnizorul nu a mai dorit prelungirea cu 4 luni, astfel pana vom atribui prin licitatie ... (vezi toată discuția)
Cod cpv akkad akkad exista undeva o mentiune a faptului ca se interzice cumulul de coduri cpv la achizitia directa? Concret: daca eu am in plan sa cumpar un anumit tip de lucrari ... (vezi toată discuția)
Schimbare procedura achizitiii mariusmm mariusmm Buna ziua ! daca in cursul anului am achizitionat anvelope prin cumparare directa dar datorita cresterii pretului la anvelopele de iarna depasesc 15000 euro. ... (vezi toată discuția)