Buna ziua.Am primit o instiintare de castigare a sumei ce am platit-o pt.taxa auto.Au trecut deja 45 de zile si nu am primit nimic referitor la vre-un recurs facut de ANAF.Ce ar trebui sa fac in continuare?Va multumesc anticipat.
Verificati pe portalul instantelor daca s-a facut recurs sau nu. Daca s-a facut, asteptati ca hotararea sa fie definitiva si irevocabila, daca nu, puteti legaliza hotararea tribunalului si solicitati banii de la AFP.
Multumesc de raspuns.Am verificat si nu am gasit decat raspuns de la ultima sedinta din 06.06.2013 din care reiese:Tip solutie:admite cererea;Solutia pe scurt:Admite cererea;Document:Hotarare 3555/2013 06.06.2013.Nr de dosar:10717/97/2012 Tribunalul Hunedoara/Deva.Hotararea cu acest nr. am primit-o din care rezulta castigarea procesului.As mai avea o intrebare.De ce timbru am nevoie pt. a legaliza Hotararea?Va multumesc si va doresc o seara frumoasa!
Platiti la Directia Impozite si Taxe din cadrul Primariei Deva o taxa judiciara de timbru de 5 lei, luati chitanta si hotararea pe care ati primit-o, mergeti la Tribunalul Hunedoara si faceti o cerere prin care solicitati aplicarea mentiunii ramanerii si irevocabile pe sentinta nr.-------a Tribunalului Hunedoara, atasati la cerere chitanta de plata a taxei de timbru si sentinta, apoi, cand tribunalul va da hotararea definitiva, mergeti la AFP si faceti o cerere prin care solicitati punerea in executare a dispozitivului sentintei nr.---------------a tribunalului, definitiva si irevocabila si plata sumelor cuvenite conform hitararii judecatoresti. Atasati la cerere hotararea (sentinta tribunalului), luati nr.de inregistrare si.......in circa 30 zile veti primi banii.