avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Instiintare de castigare in instanta a taxei auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Instiintare de castigare in instanta a taxei auto

Buna ziua.Am primit o instiintare de castigare a sumei ce am platit-o pt.taxa auto.Au trecut deja 45 de zile si nu am primit nimic referitor la vre-un recurs facut de ANAF.Ce ar trebui sa fac in continuare?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Drujescu , utilizator 16:37, 11 Septembrie 2013
Verificati pe portalul instantelor daca s-a facut recurs sau nu. Daca s-a facut, asteptati ca hotararea sa fie definitiva si irevocabila, daca nu, puteti legaliza hotararea tribunalului si solicitati banii de la AFP.

[ link extern ]
Multumesc de raspuns.Am verificat si nu am gasit decat raspuns de la ultima sedinta din 06.06.2013 din care reiese:Tip solutie:admite cererea;Solutia pe scurt:Admite cererea;Document:Hotarare 3555/2013 06.06.2013.Nr de dosar:10717/97/2012 Tribunalul Hunedoara/Deva.Hotararea cu acest nr. am primit-o din care rezulta castigarea procesului.As mai avea o intrebare.De ce timbru am nevoie pt. a legaliza Hotararea?Va multumesc si va doresc o seara frumoasa!
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2013
Drujescu, utilizator
Platiti la Directia Impozite si Taxe din cadrul Primariei Deva o taxa judiciara de timbru de 5 lei, luati chitanta si hotararea pe care ati primit-o, mergeti la Tribunalul Hunedoara si faceti o cerere prin care solicitati aplicarea mentiunii ramanerii si irevocabile pe sentinta nr.-------a Tribunalului Hunedoara, atasati la cerere chitanta de plata a taxei de timbru si sentinta, apoi, cand tribunalul va da hotararea definitiva, mergeti la AFP si faceti o cerere prin care solicitati punerea in executare a dispozitivului sentintei nr.---------------a tribunalului, definitiva si irevocabila si plata sumelor cuvenite conform hitararii judecatoresti. Atasati la cerere hotararea (sentinta tribunalului), luati nr.de inregistrare si.......in circa 30 zile veti primi banii.
Multumesc pt,raspuns .O seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)
Pasaport minori balauvalentina balauvalentina Buna ziua , am si eu o intrebare daca eu am custodia copiilor si vreau sa le iau in Germania am nevoie de semnatura tatalui copiilor in momentu cand vreau sa ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie dupa o sentinta MIV MIV trebuie sa obtin o copie legaizata dupa o sentinta civila legalizata cu mentiunea definitive si irevocabila. va rog sa-mi spuneti care este taxa si unde ... (vezi toată discuția)