avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Sulta proces de revendicare
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Sulta proces de revendicare

Sunt intr-un proces de revendicare. Partea adversa care detine si cota majoritara din cladire inclusiv intreg terenul pe care se afla cladirea, a solicitat la expertiza si sulta pentru partea mea. Expertul desemnat de instanta a facut un ,, CALCUL " din care partea mea valoreaza cat un chiosc de ziare. Va rog sa imi precizati care sunt actele normative si modalitatile de calcul al sultei. Imobilul este situat intr-o zona zero a unui municipiu resedinta de judet. Totodata va rog sa imi spuneti daca exista termenul de ,, pod construit cu intentie de mansardare "
Va multumesc.
In coproprietata.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire expert eugen82 eugen82 Daca un expert face un raport de expertiza in mod evident neptrofesionist, cu erori grosolane pe care le poate constatata orice persoana fara pregatire, ... (vezi toată discuția)
Partaj. contraexpertiza AlinaNegrut AlinaNegrut As dori daca cineva poate sa ma ajute cu cateva informatii. Sunt in proces de partaj cu fostul sot, si s-a realizat expertiza cu care nu sunt de acord, este o ... (vezi toată discuția)