avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin pierdut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin pierdut

Buna ziua in data de 24 iunie 2013 mi-a fost furat portofelul cu buletin si bani..dupa ce mi-am dat seama am mers la politie si am anuntat ca mia fost furat buletinul dupa care am mers si mi-am facut alt buletin nou.De cateva zile am aflat ca sa facut un abonament la orange de 23 de euro,abonamentul respectiv e facut in Zalau eu find din Cluj,am mai aflat ca acum e abonamentul e inchis pentru neplata..Eu acum nu sunt in tara numai saptamana viitoare ajung,informatiile astea un prieten de familie a rusit sa le afle de la un orange shop.Va rog sa imi spuneti cum trebuie sa procedez ! Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bagaseancaius , utilizator 18:42, 6 Septembrie 2013
Cel mai probabil veti primi o notificare de la vreo firma de recuperare cu privire la restanta platii abonamentului la furnizorul portocaliu.
Trebuie sa aveti dovada plangerii depuse la politie prin care ati anuntat ca v-a fost furat CI altfel veti fi bun de plata.
Cand veti fi sunat de recuperatori le transmiteti copia inregistrarii plangerii la politie si este treaba lor sa prezinte portocaliului situatia urmand sa recupereze banii de la cel care a intocmit abonamentul fara sa verifice actele cum trebuie.
Multumesc pentru informatii! Oare nu ar trebui sa depun o plangere si la politie cum ca cineva mi-a folosit buletinul..deoarece ma gadesc ca poate o sa il foloseasca in continuare si nu as dori sa ma mai trezesc cu ceva probleme..Sau sa ii dau in judecata deoarece aceea persoana mi-a folosit buletinul iar acel reprezentatn orange nu a verificat buletinul.Astept un raspuns.Multumesc mult
Pe cine vreti sa dati in judecata? Cunoasteti persoana care v-a furat CI?
In primul rand trebuie sa depuneti o plangere la politie pentru utilizarea cartii de identitate in mod fraudulos, astfel se vor incepe cercetari in vederea depistarii persoanei care a utilizat CI cat si asupra angajatului portocaliu care a facut un abonament fara a verifica cu atentie actele.
Apoi in cazul in care este depistata persoana respectiva va puteti constitui drept parte civila in cazul unui eventual proces.
Multumesc frumos pentru informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt portofel, cineva face abonamente telefonie pe numele sotiei ! synergist synergist buna ziua, in urma cu 2 ani, sotiei i-a fost furat portofelul si anul trecut, i-a venit de la [editat] ca are de plata cateva sute de lei, aferente unui ... (vezi toată discuția)
Furt buletin urgent emy2001 emy2001 Cand e sa ai ghinion parca toate iti merg pe dos.Asera mi s-a furat portofelul in care aveam 200 ron si ceva maruntis dar mai grav aveam buletinul in el.Va rog ... (vezi toată discuția)
Creanta preluata de intrum claudia manescu claudia manescu buna ziua, acum cativa ani, cred ca 10 am facut un abonament, cel mai ieftin la orange.Dupa cinci luni mi s-a furat telefonul si am dat fuga sa anunt sa imi ... (vezi toată discuția)