avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bransament ilegal de apa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bransament ilegal de apa

am fost depistat cu un bransament de apa ilegal, mentionez ca racordul a fost facut pe timpul cand sa bagat canal de catre ............. , am fost incantat de oferta, iar conducta care a fost trasa catre proprietate se afla la circa 1 metru de aceasta in strada aceasta fiind blindata, ca pe viitor sa ma leg.
dupa circa vreo 2 ani aceasta sa spart curgand apa, am anuntat la primarie si a inceput scandalul, la institutia respectiva nefigurand bransament in proiectele lor, aceasta fiind ilegal normal sa suport consecintele.
as dori sa stiu la ce trebuie sa ma astept ca pedeapsa,sanctiuni, ......................... si cum sa ma apar, ce mai pot face in acest caz.
Multumesc astept raspunsuri :((
Cel mai recent răspuns: marius_ghi , utilizator 08:36, 10 Septembrie 2013
Ati savarsit infractiunea de "furt calificat" in forma continuata si va puteti astepta la multiple sanctiuni inclusive inchisoarea de 3-15 ani...Consultati un avocet caci situatia este mai complexa decat o considerati dvs...
topic inchis multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem o problema cu conducta de scurgere de la bloc sicutza68 sicutza68 conducta de scurgere (canal) de la capatul blocului la primul canal(distanta de la bloc la canal 4 m) s-a spart cei de la apa canal spun ca nu-i proprietatea ... (vezi toată discuția)
Dreptul asupra unei conducte de apa ce trece pe terenul meu Cor.vid Cor.vid Salut. Am o situatie mai complicata. Am cumparat un teren pe care am construit o casa. Pe terenul respectiv, un vecin care locuieste mai sus de mine, a tras ... (vezi toată discuția)
Ce demersuri trebuie sa fac pentru ca tevile de incalzire ale calorului sa fie deviate, avand in vedere ca trec prin curtea , gradlna si pe sub casa mea? deak deak Tevile de incalzire si apa calda ale termoficarii Calor trec pe proprietatea mea din anul 1970 apriximativ. Eu am cumparat casa in 1995 si nu stiam. In anul ... (vezi toată discuția)