avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema vanzare autoturism !
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema vanzare autoturism !

Buna seara si bine v-am gasit.

Problema mea este urmatoarea :

-Mi-am vandut masina unei rude fara sa facem contract de vanzare cumparare la xerox/notar[am mers pe incredere],motivul fiind ca urma sa divorteze si nu dorea sa-si cumpere masina in acel moment. pe numele lui
Am facut un act de mana cu martori in care era stipulat faptul ca in maxin 2 luni de zile imi achita restul de bani ramasi restanta !
A trecut timpul limita si ruda mea de incredere nu-mi da banii si nici nu vine sa facem actele in vederea radierii fiscale !

Ce pot face?
Mentionez ca i-am dat toate actele de la masina !

Va multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Septembrie 2013
mille, utilizator
Cel mai recent răspuns: mille , utilizator 23:26, 7 Septembrie 2013
Multumesc pentru tot,
Luni voi merge la un avocat ,daca nu rezolv nimic voi merge in instanta !
Daca mai exista vreo cale mai putin ortodoxa astept informare !

O seara placuta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto, vanzare fara acte Andreea Istrate Andreea Istrate Acum 6 ani s-a vandut un autovehicul, insa fara inscrisuri. Desi s-a promis plata impozitului de catre cumparator,de la data cumpararii, acesta nu l-a achitat, ... (vezi toată discuția)
Furt din casa la moartea mamei R.Maktub R.Maktub Buna seara , Nu mi-am imaginat ca o sa intreb asta vreodata , dar ...asta e viata...... La moartea mamei mele , matusa mea a luat aurul si borseta cu ... (vezi toată discuția)
Proba inregistrare audio cu aplicatie reportofon al3x_nistor al3x_nistor Am imprumutat un \"prieten\" cu o suma de bani pentru reparatia unei masini. Mi-a promis ca imi va da o parte din profit cand se va materializa. Nu am incheiat ... (vezi toată discuția)