Buna ziua....Am o problema si as dori un sfat in acest sens. O sa incerc sa fiu succinta: Mama a fost pentru 3 ani administratorul unei firme, insa in realitatea decidea fratele meu. A existat un contract de leasing pe societatea adm. de mama mea pt o masina, insa pentru ca nu au fost platite mai multe rate firma de recuperare au preluat-o intentandu-ne proces. Intre timp fratele meu a preluat societatea devenind administrator si asociat, impreuna cu iubita lui care detine 50%. In cadrul procesului, pt. ca fratele meu nu a dorit sa se prezinte la proces, firma de recuperari l-au decazut din drepurile de administrator si urmeaza sa ii scoata toate bunurile care sunt pe soc. la vanzare. Bunurile constau intr-un club, restaurant si terenul pe care sunt constuite. Intrebare mea este: PT. CA LITIGIUL S-A PETRECUT PE PERIOADA CAND MAMA MEA ERA ADMINISTRATOR, ESTE POSIBIL SA PLATEASCA EA, ADICA ESTE POSIBIL SA ISI PIARDA CASELE?
Eu cred ca ar trebui sa mergeti sa va cautati un avocat.
Sunt multe chestiuni de analizat.
Fara avocat care sa va apere nu aveti nicio sansa.
Trebuie vazute actele si despre ce fel de procese a fost vorba.
asa cum se zice dupa vizionarea unor cascadorii, "do not tray this at home", asa va spunem si noi, "a nu se incerca fara avocat", nu merge...:rolleyes:
Avem avocat, insa el ne-a spus ca este posibil ca mama sa raspunda in fata legii, deoarece ea administra societatea in perioada in care nu s-au achitat ratele. Am vrut sa vad daca are dreptate si mama isi va pierde casele. Este posibil ca bunurile ei sa fie scoase la vanzare?
In primul rand se vor vinde bunurile societatii clubul , restaurantul etc , daca acestea nu indestuleaza masa credala ceea ce se intampla practic atunci este o problema . Oricum unul dintre primele rapoarte ale administratorului/lichidatorului trebuie sa precizeze cauzele si persoanele vinovate de insolventa societatii