avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... FIRMA DE RECUPERARI - PROCES CU ADMINISTRATORUL ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

FIRMA DE RECUPERARI - PROCES CU ADMINISTRATORUL SOCIETATII- PIERDEREA BUNURILOR

Buna ziua....Am o problema si as dori un sfat in acest sens. O sa incerc sa fiu succinta: Mama a fost pentru 3 ani administratorul unei firme, insa in realitatea decidea fratele meu. A existat un contract de leasing pe societatea adm. de mama mea pt o masina, insa pentru ca nu au fost platite mai multe rate firma de recuperare au preluat-o intentandu-ne proces. Intre timp fratele meu a preluat societatea devenind administrator si asociat, impreuna cu iubita lui care detine 50%. In cadrul procesului, pt. ca fratele meu nu a dorit sa se prezinte la proces, firma de recuperari l-au decazut din drepurile de administrator si urmeaza sa ii scoata toate bunurile care sunt pe soc. la vanzare. Bunurile constau intr-un club, restaurant si terenul pe care sunt constuite. Intrebare mea este: PT. CA LITIGIUL S-A PETRECUT PE PERIOADA CAND MAMA MEA ERA ADMINISTRATOR, ESTE POSIBIL SA PLATEASCA EA, ADICA ESTE POSIBIL SA ISI PIARDA CASELE?
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 16:11, 22 Martie 2009
Doresc sa ofer un raspuns competent. Nu inteleg in schimb ceva. Anume. Nerespecterea plati ratelor de leasing,a atras ridicarea masini. De ce de firma de recuperari si de ce aceasta a intentat procesul. Pentru ce. Ulterior spuneti ca firma a fost preluata de fratele dvs. ,mama iesind din carti. Cine la decazut din drepturi pe administrator,din nou intreb, ce treaba are firma de recuperari. Cu ce se ocupa aceasta firma si care sunt datoriile acesteia. De la un banal contract de leasing pentru o masina nu cred ca se ajungea la decaderi din drepturi,recuperari de terenuri ,case,etc. Rog explicati concret. Multumesc.
Detectiv Particular FILIP STELIAN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperari- proces administrator societate- pierdere bunuri lucylle lucylle Buna ziua....Am o problema si as dori un sfat in acest sens. O sa incerc sa fiu succinta: Mama a fost pentru 3 ani administratorul unei firme, insa in ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari -proces administrator - pierderea bunurilor lucylle lucylle Buna ziua....Am o problema si as dori un sfat in acest sens. O sa incerc sa fiu succinta: Mama a fost pentru 3 ani administratorul unei firme, insa in ... (vezi toată discuția)
Firma recuperari-proces administrator-pierdere bunuri lucylle lucylle Buna ziua....Am o problema si as dori un sfat in acest sens. O sa incerc sa fiu succinta: Mama a fost pentru 3 ani administratorul unei firme, insa in ... (vezi toată discuția)