avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act notarial pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act notarial pierdut

Buna ziua,va rog frumos daca puteti a ma indruma si a-mi spune cum pot face rost de un duplicat dupa un act notarial incheiat in urma cu 16 ani in mun.giurgiu,grav fiind ca sotul nu-si mai aminteste biroul notarial la care a incheiat actul (act in care verisorii primari ii cedau dreptul lor asupra unui imobil ramas de la bunici) ei au plecat in strainatate nu mai putem da de ei , vrem sa facem acte sa vindem imobilul si nu putem dezbate succesiunile fara acel act.
Ce rezolvare exista?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: vali1970 , utilizator 18:25, 14 Septembrie 2013
Desfasurati demersuri la autoritatea fiscala responsabila,care detine copii ale documentelor in baza carora ati solicitat introducerea pe rolul dvs fiscal al bunului imobil
Iar duplicatul se elibereaza cu toate partile prezente. Sa va dea procura verii sa I reprezentati la eliberarea duplicatului.
va multumesc ptr raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii contract vanzare-cumparare miky76 miky76 Cum pot afla pretul unu apartament trecut in contractul de vanzare-cumparare cu uzufruct viager pe care parintii mei l-au vandut unui nepot (de ... (vezi toată discuția)
Duplicat de la notar care nu s-a primit alpinab6 alpinab6 Buna ziua, acum 6 ani mama mea a fost inselata de catre mama si sora ei, mai exact a fost chemata de catre ele intr-un alt judet pentru a incheia un act care ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare caddya89 caddya89 Va rog sa imi dati cateva sugestii in legatura cu urmatoarele: Este vorba despre un imobil construit de bunicul meu in Ardeal in 1920. Copii bunicului au ... (vezi toată discuția)