avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nota incorecta bac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nota incorecta bac

Buna Seara .
Am si eu o intrebare :fiica mea a dat bacul sesiunea din toamna la chimie si a luat nota 6,60 am facut contestatie si i sa dat 6,80 (cu aceasta nota reusea sa ia bacul dar nu i sa pus nota de la contestatie ci nota care a luat-o la examen respectiv 6,60.
Intrebarea mea este se poate actiona in instanta ,precizez ca la anumiti elevi sa dat nota dupa contestati iar la altii nu
Cel mai recent răspuns: ilinca71 , utilizator 23:02, 8 Septembrie 2013
Pai da ce dovada aveti ca i s-a modificat nota? Daca aveti, actiune pe obligatia de a face si raspundere civila bineinteles.
pe site edu.ro este trecuta nota de la contestatie 6,80 dar nota finala este 6,60 (este nota de la examen,) nu intelegem de ce nu sa trecut nota de la contestatie ca fiind finala si atunci putem actiona in instanta
Trebuie sa certificati prin incris autentificat de la administratorul site-ului, daca acesta apartine MEN, sau de la minister, dupa care, ca mai sus.
eu stiu ca rotunjirea notei ,in urma unei contestatii la bac ,nu se face decat in cazul in care s-a obtinut minim 0.50 puncte in favoarea elevului. Daca la corectura a doua(dupa contestatie) nu acumuleaza cei 0.50 ,nota ramane neschimbata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metodologie examen bacalaureat Livia Costescu Livia Costescu Fiul meu a dat bacalaureatul anul acesta, a luat note de trecere la toate probele, dar a picat din cauza unui profesor neatent sau incompetent care a corectat ... (vezi toată discuția)
Scandalul cu bac-ul la liceul bolintineanu.... Tarzan2012 Tarzan2012 Stimati forumisti,deschid acest subiect cu concluzia ca fiecare sa ne exprimam parerile cu privire la examenele de bacalaureat. Asa cum stiti,zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta bacalaureat 2014 cristina_b cristina_b Un elev care a sustinut examenul de bacalaureat, a fost admis la toate probele si a luat note de trecere, a fost azi in data de 7 iulie 2014 la secretariatul ... (vezi toată discuția)