avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani dati imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani dati imprumut

Am dat inprumut o suma de bani fara a face vrun act. Cum pot proceda pentru recuperare legal? Daca dau in judecata se poate pune ca proba inregistrari ale telefonului in care recunoaste ca a luat banii inprumut ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:52, 9 Septembrie 2013
In mod normal ar trebui sa se tina cont de inregistrari, deoarece sunt asemuite cu inscrisurile din punct de vedere al puterii doveditoare.
Dar mai mult ca sigur ar trebui efectuata o expertiza care sa constate autenticitatea si identificarea vorbitorului.
Daca va aflati in interiorul termenului de 3 ani,daca detineti martori si probe care sa dovedeasca imprumutul financiar,puteti formula actiune impotriva beneficiarului imprumutului
Anterior demersului in instanta,incercati notificarea acestuia cu obligatia restituirii sumei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut bani pe incredere daniela_b daniela_b nu mai stiu cum sa fac sa-mi recuperez datoria pe care am dat-o pe incredere,nu am martori,iar de ceva in scris nici vorba,am fost sfatuita sa ma duc la ... (vezi toată discuția)
Inselatorii alintatul alintatul buna seara ,am dat unui individ o suma de banii iar el in schimb a garantat cu o masina ,actele masinii sunt toate la mine dar pe talon e trecut un prieten cum ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie RUBYS RUBYS VA ROG SA IMI SPUNETI CUM POT SA REZOLV O PROBLEMA. ACUM 4 ANI AM IMPRUMUTAT UN PRIETEN CU O SUMA DE BANI. DEORECE II AVEAM IN BANCA, I-AM TRANSFERAT DIN ... (vezi toată discuția)