avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nerespectare raspuns OPC in urma reclamatiei
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nerespectare raspuns OPC in urma reclamatiei

am reclamat o societate care are o sala de fotbal la opc pentru ca desi aveam planificat si achitat un meci de footbal intr-o data la un anumit interval de timp aceasta mi-a interzis sa joc pe motive neintemeiate. opc s-a deplasat la fata locului si a comunicat partilor sa replanifice jocul de comun acord intr-o alta zi. azi m-am deplasat la sala de sport sa replanific jocul, dar administratorul salii refuza neintemeiat sa-mi replanifice jocul intr-o alta zi aleasa de mine desi nu are program atunci. intrenare: pot chema prin telefon un comisar opc la fata locului sa observe acest abuz, fiind si cele 2 parti de fata?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:59, 9 Septembrie 2013
Da, chemati pe cineva de la OPC ca sa vada ceea ce se intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizare date false instantei constsil constsil in cadrul procesului pe care-l am cu o sala de sport trebuia realizata o expertiza judiciara pe zgomot. expertul a trimis convocarea partilor pentru o data ... (vezi toată discuția)
Expertiza zgomot nerealizata datorita informatiilor false depuse de parata constsil constsil În cadrul unui proces având ca temă zgomotul produs de un teren de fotbal acoperit cu prelată, instanța a acceptat o expertiză de zgomot care nu a ... (vezi toată discuția)
Expertiza de zgomot constsil constsil buna seara, va rog sa mă consiliați pe următoarea problema. locuiesc la 11m distanță de o sală de sport acoperită cu prelată (balon) unde se ... (vezi toată discuția)