avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Diagnosticare medicala cu rea intentie.
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Diagnosticare medicala cu rea intentie.

Buna ziua,

Cum pot proceda legal, pentru a trage la raspundere un medic, care cu rea credinta, a stabilit un diagnostic medical pe specialitatea Psihiatrie, incadrandu-se la calificativul INAPT si care cantareste negativ pentru continuarea activitatii...probabil, chiar schimbarea locului de munca sau concedierea.
Cel mai recent răspuns: nuzicacu , utilizator 08:31, 12 Noiembrie 2013
Nu aveti alta alternativa, decat sa contestati diagnosticul pus dvs.
Am revenit pe subiect si cred ca intr-o saptamana, voi avea un raspuns final favorabil...momentan, doar atat va pot spune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza medico legala psihiatrica Mirela E Mirela E Buna ziua.Mi s a pus diagnosticul de schizofrenie paranoică,cu care nu sunt de acord,reprezentând simptome specifice,si imi desfășor viata ca si un om ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii Roman Tiberiu Roman Tiberiu Buna ziua. In anul 2012 am fost diagnosticat cu tulburare bipolara. De atunci si pana anul trecut am lucrat la acelas loc de munca. In fisa de aptitudine am ... (vezi toată discuția)
Apt conditionat cu interzicea deplasarii in teren iahim79 iahim79 sunt inspector/functionar public si medicul de medicina muncii a facut recomandare de efectuare examen psihologic si psihiatric doar la inspectori si soferi. ... (vezi toată discuția)