avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie intre moldoveanca si roman
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie intre moldoveanca si roman

Ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un roman si o moldoveanca cu permis de sedere in Romania?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:29, 12 Septembrie 2013
Aveti nevoie de:
- actul de identitate/pasaportul, in original si copie
- certificatul de nastere, original + copie legalizata la notar
- certificatul medical prenuptial, valabil 14 zile de la data emiterii, cu mentiunea Se poate căsători - de la medicul de familie al viitorului sot
- certificat de stare civila, eliberat fie autoritatile din tara dvs. fie de ambasada / consulatul Rep. Moldova in Romania
- declaratie notariala ca indepliniti conditiile necesare incheierii casatoriei in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai este necesara viza pentru uk a unui cetatean moldovean casatorit cu cetatean roman ? virna virna Doresc sa ma castoresc cu o cetateanca din Republica Moldova si as dori sa stiu care sunt actele necesare pentru casatorie, dar si ce trebuie sa fac pentru a ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma casatoresc cu o fata cetatean republica moldova - ce documente sunt necesare? ionel_viorel ionel_viorel va rog imi spuneti si mie ce documente imi trebiue pentru a ma casatori cu o fata cetatean rep. moldova ea are viza de scurta sedere in romania dar este minora ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean moldovean cu cetatean roman Alesika Alesika Salut! sunt cetateanca Republicii Moldova si vreau sa-mi inregistrez casatoria cu prietenul meu-cetatean roman pe teritoriul Romaniei. De ce acte am nevoie eu? (vezi toată discuția)